O brutarie nu ar trebuie sa fie limitata doar la vanzarea acelor produse de panificatie traditionale – si arhicunoscute. Ai oricand posibilitatea de a-ti diversifica putin oferta de produse si de a atrage, prin intermediul acestora, mai multi clienti in brutaria ta.

Totusi, daca esti la inceput de drum, integrarea unui nou produs poate fi destul de dificila, mai ales daca nu stii care sunt cerintele pietei. Din fericire, acest articol iti prezinta 4 produse care sunt la cautare indiferent de locatie si de anotimp, dupa cum s-ar spune.

Placintele

Aceste placinte mici sunt cunoscute in afara ca si placinte personale, datorita dimensiunii lor – numai clientul poate manca din aceasta. Placintelele au gramajul aferent unei felii si sunt, scurt si la obiect, placinte in miniatura.

Desigur, aceste produse de panificatie pot avea diferite arome, umpluturi si nu numai. Avantajul pentru o brutarie este faptul ca, la final de zi, nu vei ramane cu una sau doua felii dintr-o placinta mare – ci cu placintele care pot avea rol de prezentare a doua zi, de exemplu.

Paine de casa

Exista paine pe care o mananci in fiecare zi si exista painea de casa al carei gust il poti identifica chiar si numai dupa miros. Painea bruta, cum s-ar spune, facuta dupa o reteta de casa este un hit in brutariile din ziua de astazi.

Chiar si generatiile mai tinere prefera astfel de paine – pe langa popularele paini cu cartofi, ceapa, usturoi si asa mai departe. Pe scurt, se pune accentul pe produse de panificatie mai rustice, chiar daca acestea au un gust usor diferit de clasica bagheta alba din comert.

Briose

Briosele sunt, in primul rand, foarte usor de gatit si de produs in masa. Apoi, un alt avantaj este faptul ca acestea pot contine aproape orice ingredient – cand vine vorba de factorul wow. Astfel, poti gati briose cu ciocolata, cu afine, cu bezele – practic cu orice.

Acestea sunt produse de panificatie care vor fi mereu la moda, iar prezenta aromelor diverse te va ajuta sa cresti numarul de clienti ai brutariei tale.

Fursecuri

Fursecul este alegerea potrivita pentru oricine, dar mai ales pentru persoanele care sunt la dieta. Nu toti se vor opri sa cumpere o felie dintr-o prajitura, mai ales daca sunt pe fuga – dar majoritatea pofticiosilor nu vor spune pas unui fursec delicios.

Acest tip de produse de panificatie prezinta acelasi avantaj ca si briosele. In teorie, pot contine aproape orice ingredient si avea orice culoare!

Cum garantezi calitatea produselor tale?

Intr-o brutarie, produsele de calitate se coc cu ajutorul materiei prime de calitate.  Aici intra drojdii, amelioratori de panificatie, premixuri si blenduri, precum si alte produse pentru gust. Ai nevoie de toate acestea pentru a putea gati produsele mentionate mai sus si nu numai.

In alta ordine de idei, ai nevoie de un producator cu renume in industrie. Din fericire, accesibilitatea este la cel mai inalt nivel in ziua de astazi si astfel te poti bucura oricand de produse marca LeSaffre. Cu o istorie inceputa in anul 1850, drojdiile si premixurile LeSaffre garanteaza gustul incredibil si aspectul uimitor al produselor de panificatie gatite in brutaria ta!