Nu există nicio îndoială că industria serviciilor alimentare a fost în fruntea impactului economic al COVID-19. Cu toate acestea, cei care lucrează în domeniu s-au dovedit a fi creativi, inovatori și rezistenți, adaptându-se continuu la schimbări și reinventându-se acolo unde este nevoie.

Mâncarea la oală este o modalitate cu totul nouă de a comanda mâncare la pachet care oferă mâncare proaspătă, direct la ușa ta.

Serviciile de catering cu mâncare la oală s-au dezvoltat din ce în ce mai mult în ultimii ani, ajungând să îi cucerească pe cei care iubesc să mănânce, însă nu iubesc să petreacă mult timp în bucătărie, sau nu mai au timp după job sau copii să gătească acasă, astfel mâncarea la oală este soluția perfectă.

Ce poate fi mai ușor să comanzi o oală cu mâncare: o ciorbă ca la mama acasă sau o  varză călită cu ciolan! Delicios! Așadar, comandă mâncărurile tale preferate și experimentează bucuria mâncării la oală, oriunde te-ai afla!

De ce să comanzi mâncare la oală?

·      Ingrediente atent alese Porții generoase la prețuri rezonabile, pentru a mâncare gustoasă și sănătoasă pe tot parcursul săptămânii.

·      Mâncarea este pregătită doar la comandă, astfel că va fi întotdeauna proaspăt gătită, iar livrarea se face la ora aleasă

·      Veți avea mai mult timp  liber pentru a fi cu familia, prietenii și  un meniu culinar diferit, în fiecare zi, meniul este foarte variat.

·      Serviciul accesibil care te poate ajută să mănânci sănătos atunci când ai un program încărcat

Mâncare la oală – alternativă sănătoasă la fast food

Oamenii devin din ce în ce mai conștienți de sănătate și se așteaptă ca serviciile de livrare de mâncare să își asume o parte din această responsabilitate și să ofere în meniul lor opțiuni alimentare proaspete și hrănitoare.

Așa că în loc să alegi metodă ușoară de a mânca fast food, să cumperi un burger sau cartofi prăjiți mai bine încearcă mâncare la oală de la Chefs Evolution: un ostropel de pui cu piure, un gulaș de curcan cu cartofi și mărar, sau pentru mese mai lejere și rapide poți opta pentru  o salată de vinete, un hummus, o salată de pui cu ciuperci.

Misiunea Chefs Evolution este de a pune în valoare atât echipa extraordinară de profesioniști pasionați de bucătărie, cât și gusturile autentice ale românilor, prin preparate culinare cu ingrediente atent alese, naturale. Sănătatea este la fel de importantă că obținerea gustului desăvârșit, așa că nu se folosesc aditivi, coloranți sau conservanți alimentari.

Ai mai multe metode de plata – transfer bancar, plata cu cardul la livrare sau numerar. Mâncarea este pregătită și livrată în maximă siguranță. Alege echipa Chefs Evolution, indiferent că este vorba despre evenimente, livrări la domiciliu sau la birou, acum poți mânca sănătos și foarte delicios.