Toate aspectele ce tin de organizarea unei nunti de vis sunt importante pentru tinerii insuratei – de la alegerea rochiei de mireasa si a meniului de la restaurant, pana la alegerea bisericii in care va fi oficiata ceremonia si a salonului de nunta in care invitatii se vor distra si se vor simti bine.

Cei care doresc sa isi invite rudele si prietenii intr-un salon de nunta in Ploiesti au oportunitatea de a inchiria pentru intreaga noapte salonul mic sau pe cel mare Seva Events. Acest restaurant este foarte aproape de idealul tinerilor insuratei in materie de distractie.

Locatia se va potrivi cu viziunea tinerilor, atat din punct de vedere estetic si al apropierii de oras, cat si din punctul de vedere al numarului de locuri si al felului in care este amenajata sala, al meniului si al servirii.

De ce trebuie sa tina cont tinerii insuratei inainte de a alege un salon de nunta

Cautarea unei locatii de nunta este, de cele mai multe ori, un prim pas in organizarea petrecerii de vis. Stabilirea datei nu va coincide niciodata cu cea a locatiei, insa este bine ca, odata cererea in casatorie fiind acceptata, mirii sa inceapa sa caute si salonul de nunta disponibil in perioada aleasa.

Sunt, spre exemplu, cupluri care vor sa faca nunta toamna, alte cupluri in plina vara, sau chiar iarna, in perioadele permise din punct de vedere religios.

Cu cat cautarile locatiei incep mai devreme, cu atat mai bine, mai ales intr-un oras mic. Cautarile pentru locatie trebuie sa inceapa cu minimum un an inainte de desfasurarea evenimentului. De asemenea, se va tine cont si de stilul nuntii, de tematica ei si de decorul pe care il poate oferi salonul de nunta ales.

Capacitatea locatiei este foarte importanta, pentru ca niciun invitat nu trebuie sa ramana in picioare. Cei de la Seva Events s-au gandit la toate si ofera mirilor posibilitatea de a opta pentru salonul mic, in cazul in care nunta este mai restransa, sau pentru salonul mare, daca au mai multi invitati.

Accesul invitatilor catre locatie este foarte important – cu cat zona este mai departe de oras sau mai greu accesibila, cu atat mai rau, iar invitatii vor renunta sa mai vina. Nu in ultimul rand, costul meniului este si el important, fiind un aspect care nu trebuie trecut cu vederea.

Insa nu numai costul se va lua in considerare, ci si ceea ce contine un meniu, de la aperitiv, fel principal, friptura, pana la bauturile alcoolice si non-alcoolice, precum si servirea asigurata de chelneri.

Mai mult decat atat, marimea ringului de dans conteaza foarte mult, deoarece acolo se desfasoara actiunea intregului eveniment, ceea ce inseamna ca invitatii trebuie sa aiba loc sa se desfasoare, pentru a nu se crea un haos si un disconfort general.

Anotimpul in care este organizata nunta este mai putin important, mai ales pentru ca saloanele Seva Events, atat cel mic, cat si cel mare, ofera un confort termic perfect pentru invitati, indiferent de temperaturile si de vremea de afara.