Împodobirea bradului de Crăciun este una dintre activitățile preferate de toți cei ai casei atunci când vine vorba despre sărbătorile Crăiesei Zăpezii. Dar, trebuie să recunoști, de fiecare dată există această întrebare: să începi să cauți din timp brazi artificiali de Crăciun sau să optezi pentru cel natural? Avantaje și dezavantaje există de fiecare parte, și am ales să ți le prezentăm și noi, pentru ca alegerea ta să fie mult mai ușoară.

Bradul naturalră.

aje și dezavantaje există de fiecare parte, și am ales să ți le prezentăm și noi, pentru ca alegerea ta să fie mult mai ușoa

Crăciunul este nu numai o sărbătoare a bucuriei, a cadourilor și a colindelor, ci și una a mirosurilor. Da, chiar și când suntem adulți, în mintea noastră izul anumitor preparate, condimente sau fructe este asociat cu perioada Sărbătorilor de Iarnă. Și, printre atât de multe mirosuri, un loc special îl are cel de brad natural. Acesta este și motivul pentru care mulți dintre noi nici nu concepem să nu avem parte de acesta de fiecare Crăciun. Bradul și molidul sunt cele mai populare opțiuni, și pe care le găsim din plin în această perioadă. Dacă nu vrei să încurajezi tăierea pădurilor, atunci un conifer în ghiveci este o idee bună, pentru că mai apoi, după încheierea Sărbătorilor, îl poți replanta, dacă ai unde.

Un alt dezavantaj al bradului natural este că nu rezistă prea mult și trebuie să îl cumperi mai aproape de Crăciun pentru ca acesta să arate perfect în ziua în care va poposi Moșul cu cadourile.

Bradul artificial

Nu este nevoie să îl cumperi în fiecare an, așa că ești mult mai avantajat din punct de vedere material. Pe BraziCraciun.net găsești o ofertă generoasă și avantajoasă, așa că nu mai căuta în altă parte, aici este locul perfect.

Brazii artificiali de Crăciun mai au și un alt mare avantaj: sunt foarte ușor de instalat și arată de fiecare dată perfect. Da, este adevărat, nu vei avea acel miros de brad care ne place tuturor. Dar stai, există și o soluție în acest sens, poți cumpăra câteva crengi pe care să le amplasezi prin casă, să le decorezi și să te bucuri de mirosul lor specific.

Un Crăciun de poveste

Oricare ar fi alegerea ta, brad natural sau artificial, trebuie să fii conștient că magia Crăciunului nu stă în acest detaliu. Da, contează și bradul, decorațiunile, instalația, ghirlandele, masa pregătită de sărbătoare, dar trebuie să recunoaștem că totul ține de suflet. Nu ignora frumusețea tradițiilor, gândește-te și fii generos cu cei mai puțin norocoși de cât tine și lasă bucuria Sărbătorilor să îți intre în inimă. Învață-i și pe copiii tăi lecția generozității și a iubirii față de aproapele, dar nu uita să vă faceți și singuri propriile tradiții de Crăciun. Cum ar fi ca toți membrii familiei să colaboreze la împodobirea bradului, pregătirea preparatelor pentru masa festivă, să bea ciocolată caldă și să mănânce turtă dulce la mic dejun în ziua de Crăciun sau multe altele. Crăciunul este o sărbătoare a bucuriei și a iubirii, pentru că este cea prin care marcăm Nașterea Domnului, așa că ai grijă să oferi și celorlalți multe zâmbete, cadouri și îmbrățișări!