Înțelegând istoria acestui aliment de aur, cei de La Casa pun pâinea pe primul loc: atât din punct de vedere al ingredientelor de cea mai bună calitate folosite cât și al brutarilor, care au experiența, răbdarea și dragostea de muncă necesară să livreze doar cele mai gustoase și proaspete sortimente de pâine în fiecare zi!

Pentru români, pâinea este un aliment vital, care a crescut atât în sortimentație cât și în rețete tot mai speciale, adaptate vremurilor în care trăim, ce pun accent pe sănătate și care să aducă un aport suplimentar de vitamine și energie consumatorului.

Portofoliul companiei La Casa cuprinde peste 450 de produse de brutărie, patiserie, cofetărie și gastronomie, toate fiind obținute cu pasiune din ingrediente atent alese, de cea mai bună calitate. 

Aşa cum zice sloglanul lor “brutărie cu caracter” la Casa Pane veşi găsi o gamă foarte variată de pâine, simple dar cu dichis, neagră sau albă, cu seminţe în diverse combinaţii sau doar cu secara, cu seminţe, ceapă sau cartofi, dulce sau fără gluten, sărată sau nesărată sau chiar picantă.

Iată locaţiile unde îi puteţi găsi.

Oradea, Bld Decebal, nr 22 (langă staţia de tramvai Piaţa Decebal)
Huedin, Piaţa Republicii, nr 8
Cluj Napoca 1, str Louis Pasteur, nr 79
Cluj Napoca 2, str Aurel Vlaicu, nr 27, ap 100
Cluj Napoca 3, str Fabricii, nr 4
Turda, Str Calea Victoriei, nr 118D
Zalau, Bld Mihai Viteazu, nr 39, bl D4
Bistriţa, Bld Independenţei, nr 58, bl D1, sc 5
Satu Mare, str Carei, C-19
Baia Mare, Bld Unirii, nr 8-10, Centrul Comercial Maramureş
Târgu Mureş 1, Piaţa 7 Noiembrie, bd 22 Decembrie, nr 35
Târgu Mureş 2, Str Samuel Koteles, nr 1
www.lacasapane.ro