Nu putem nega faptul că tehnologia este tot mai prezentă în viața noastră, iar aceasta ne face viața tot mai ușoară. Din păcate, acest lucru s-a resimțit, ce-i drept pentru o scurtă perioadă, în industria orologeră. Ceasurile de mână părea că își pierd din însemnătatea lor, fiind înlocuite de tot felul de gadget-uri interesante și atractive. Totul nu a durat prea mult și, în prezent, tot mai multe persoane înțeleg importanța și frumusețea acestor ceasuri, care sunt văzute și ca un simbol al eleganței și rafinamentului, dar și al personalității posesorului.

Alegerea ceasului

Specialiștii sunt de părere că atunci când vine vorba despre alegerea unui ceas, să nu ne ghidăm niciodată despre anumite tendințe ale modei. Important este doar ca modelul pentru care tu ai optat să fie în armonie cu stilul tău vestimentar, iar dimensiunea trebuie să se potrivească bine cu proporțiile tale corporale. Este și normal să fie așa, pentru că încearcă să faci un exercițiu de imaginație și să-ți imaginezi un ceas mic și delicat la încheietura unei femei înalte.

Ceasurile mari îți pun în valoare ținuta

Tot mai multe reprezentante ale sexului frumos, în special cele cu o personalitate puternică, aleg să poarte un ceas puternic, cu modele masculine. În acest fel, ele transmit mesajul că nu se lasă prea ușor doborâte, și în plus, se potrivesc de minune cu ținuta office, preferată de acestea.  

Recomandări despre alegerea ceasului pentru a fi oferit drept cadou

Se spune că există un cadou pe care toată lumea îl apreciază și este mereu pe placul celor care îl primesc. Este vorba despre ceasul de mână. Dar, deși pare cadoul perfect și că nu ai cum să dai greș cu așa ceva, treaba este puțin mai complicată. De aceea, am decis să îți prezentăm, pe scurt, câteva dintre recomandările specialiștilor în acest caz.

Mărimea, cromatica și forma mâinii

Acestea sunt cele trei criterii după care să te ghidezi atunci când vrei să alegi un ceas pentru partener și care să i se potrivească precum o mănușă. Nu este nevoie să îți mai spunem că specialiștii sunt de părere că, de fapt, cadranul este cea mai importantă parte exterioară a ceasului. Un ceas cu un cadran mare este potrivit pentru acele personalități puternice, care adoră în același timp stilul și eleganța, și nu le este teamă să fie expansive. Dacă destinatarul darului tău este o astfel de persoană, atunci știi exact ce trebuie să iei.

În cazul în care nu vrei totuși să greșești, și pare destul de dificil să intuiești întreaga personalitate a celui care urmează să primească darul, o alegere corectă este un ceas cu cadran mediu, rotund sau pătrat. Nu este chiar greșit să apelezi la recomandările specialiștilor, care îți pot oferi multe sugestii, în urma răspunsurilor tale la întrebările lor.

Cam acestea au fost informațiile noastre, așa că acum încheiem cu recomandarea ca indiferent de modelul de ceas ales pentru tine sau altcineva, optează pentru locul unde le găsești pe cele mai bune: https://www.ceasuri-shop.ro/.