Beneficiile epilarii cu ceara sunt atat de mari incat merita sa alegi numai si numai aceasta metoda. Epilarea cu ceara este unul dintre cele mai populare tratamente de infrumusetare la domiciliu si cu un motiv intemeiat. Asadar, daca doresti sa alegiceara epilat inghinal pentru vara sau pur si simplu iti place netezimea pe care o aduce epilarea cu ceara, citeste acest articol.

De ce ceara?

Epilarea cu ceara este fabuloasa pentru o indepartare rapida, accesibila si in siguranta a parului din majoritatea zonelor corpului. In plus, poti sa iti faci epilare cu ceara la domiciliu pentru buza superioara, sprancene, barbie, axile si brate, precum si zonele picioarelor si bikinilor.

Epilarea cu ceara dureaza mai mult decat daca te razi cu aparatul de ras, care este alternativa obisnuita. In timp ce cu aparatul de ras parul iti va creste in decurs de o zi sau doua, cu epilarea cu ceara poti sa ramai fara par pe picioare pana la sase saptamani.

Diferite tipuri de epilare cu ceara

Exista doua metode de epilare cu ceara: epilarea cu ceara la cald si epilarea cu ceara rece. La epilarea cu ceara calda, ceara se aplica direct pe piele cu ajutorul unei spatule. Fasiile de material sunt netezite peste ceara si apoi indepartate rapid, indepartand ceara si parul de pe piele. Epilarea cu ceara la cald ajuta la deschiderea porilor inainte de indepartarea benzilor. Poti sa cumperirola hartie epilat pentru a fi folosita cu ceara de la epilatpro.ro. Tot la acest magazin online, gasesti toate tipurile de ceara, produsele fiind de calitate, dar și alte accesorii pentru frumusetea unei femei. Vei gasi inclusivprosoape coafor!

Dar sa vedem care sunt beneficiile epilarii cu ceara!

1.Crestere mai lenta

Cel mai cunoscut beneficiu al epilarii cu ceara este ca parul nu creste foarte repede. Epilarea cu ceara indeparteaza firele de par de la radacina. Atunci cand te razi cu aparatul de ras, firele de par sunt taiate aproape de nivelul pielii. Chiar si cu un ras foarte atent, aceasta lasa totusi o cantitate considerabila de par chiar sub suprafata, par ce va aparea intr-o zi sau doua. Acest lucru este foarte important.

Drept urmare, prin epilare cu ceara vei obtine un rezultat incredibil. In plus, daca faci ca epilarea cu ceara sa fie un obicei, atunci vei observa o crestere a parului din ce in ce mai lenta.

2. Recrestere mai fina

Nu este vorba doar de cantitatea de regenerare, ci si de tipul de regenerare pe care o vei experimenta. Cu aparatul de ras, asa cum am spus, tai parul de la suprafata. Acesta este motivul pentru care cresterea parului este mai rapida și parul mai aspru.

Cu epilarea cu ceara, parul este indepartat de la folicul. Aceasta inseamna ca atunci cand parul se regenereaza si creste din nou, o face intr-un mod mai fin. In timp ce te indrepti pentru urmatoare epilare cu ceara, parul nu va mai creste atat de gros.

3. Epilarea cu ceara este ca exfolierea

O acumulare de celule moarte ale pielii si murdarie pe piele poate provoca focare de infectie, pete si uscaciune. De aceea ne exfoliem, pentru a elimina totul.

Cu epilarea cu ceara, toate acestea sunt indepartate, ca parte a procesului. Rezultatul este ca zona unde s-a folosit ceara este neteda, stralucitoare, curata si proaspata. Acestea fiind spuse, nu este in mod specific o metoda de exfoliere si, pentru cele mai bune rezultate, iti recomandam sa te exfoliezi cu cateva zile inainte de a te epila cu ceara. Nu exfolia timp de 48 de ore dupa ce te-ai epilat.

Epilarea este adesea vazuta ca o corvoada. Epilarea cu ceara, in schimb, este o sansa de a-ti petrece ceva timp pentru a te simti bine. Chiar daca exista un mic disconfort, caldura linistitoare a cerii și picioarele fine pe care le vei avea, reprezinta, cu siguranta, un rasfat.