Cu siguranță dacă ai nuntă în curând decorațiunile sunt unul din obiectivele tale, și deja te gândeșți la cum o să arate masa de prezidiu și mesele invitaților. Astăzi avem multe variante, flori naturale, flori artificiale, stil minimalist și multe altele.

Cu toate acestea, florile artificiale sunt din ce în ce mai populare prezentând o serie de avantaje, atât pentru invitați cât și pentru miri.

Orice mireasă dorește să aibă aranjamente de nuntă superbe cu care să se mândrească și care să rămână în memoria tuturor.  Așteptările sunt foarte mari și cu siguranță vrei să oferi un eveniment de neuitat prietenilor și rudelor la nunta ta de vis!

Este știut că o nuntă spectaculoasă este costisitoare, însă cum ar fi dacă unele investiții nu s-ar rezumă la această singură zi? Folosind flori artificiale ca piese centrale de decor la masă invitațiilor va permite să păstrați florile și să le folosiți în decorarea noii locuințe sau a chiar pentru alte petreceri pe care le veți organiza. În cazul florilor naturale, acest aspect este imposibil, ofilindu-se a două zi.

Florile artificiale și decorațiunile sunt create cu multă atenție pentru îmbinarea nuanțelor și redarea texturilor naturale, fiind astfel la fel de realiste ca și cele naturale.

Aranjamentele florale au rolul de a decora spațiul dedicat evenimentului, aduc culoare și căldură, parfum și dau dimensiune setup-ului de masă.

Lumina caldă a lumânărilor nu poate fin înlocuită cu nimic, doar imaginează-ți cum ar fi să intri în sala mare de evenimente și să te învăluie o atmosfera caldă, intimă și romantică. Sunt mai multe tipuri de suporturi de lumânări, unele sunt din metal cu picior înalt, altele cu picior la baza mesei. Sunt sfeșnice din lemn sau din sticlă.

Dintr-un decor de nuntă nu este indicat să lipsească numerele de la mese, un panou sau șevalet de lemn cu lista de așezare la mese și unul de Welcome! pentru invitați. Întreabă experții și cu siguranță te vor sfătui în alegerea celor mai potrivite accesorii și decorațiuni pentru nuntă sau botezul vostru.

Pentru a crea un buchet de mireasă, trebuie întotdeauna să se ia în calcul componentă cromatică, semnificația florilor și, desigur, gusturile miresei. Sunt trei elemente ce nu pot fi omise. Părerile altcuiva trec în plan secundar, la fel și orice alte criterii. Practic, mireasă va alege din ce flori se face buchetul de mireasă.

Dacă îți doreșți să ai o nuntă de poveste îți recomandăm serviciile de decorațiuni pentru evenimente Nuntă de Poveste, potrivite pentru orice tip de eveniment.

Florile reprezintă piesă centrală a oricărui eveniment. Decorațiunile florale sunt acele elemente care încadrează perfect, într-un aer feeric, de basm, evenimentul tău. Este foarte important că între decorațiunile de la nuntă, buchetul de mireasă și cel de nașă să existe un echilibru armonic din punct de vedere cromatic.

Serviciile lor includ:

Servicii complete decorațiuni nuntă, botez, cununie, petreceri, zile de naștere. Mai bine lăsăm imaginile să vorbească de la sine, pentru că ei au soluția perfectă pentru evenimentul tău!

 • Aranjamente florale pentru mese din flori naturale
 • Aranjamente florale pentru mese din flori artificiale
 • Buchete mireasă/ nasa
 • Décor intrare și grădina, Covor roșu si Șevalet

Lumânări cununie

 • Cocarde
 • Panou photocorner
 • Arcadă flori
 • Arcadă baloane
 • Decorațiuni prezidiu
 • Numere de masa, Sfeșnice, lumânări, Suporți aranjamente
 • Décor intrare și grădina, Covor roșu si Șevalet

 Mai bine lăsăm imaginile să vorbească de la sine, pentru că ei au soluția perfectă pentru evenimentul tău!

Te-ai îndrăgostit nu-i așa? Intră acum  pe Nuntă de poveste și crează-ți nuntă de basm mult visată

Pentru oferta personalizată contact 0730312165