Examenul final pentru cursul de bucatar a avut loc! Felicitari participantilor pentru reusita de azi! Detalii despre cursuri gasiti pe: https://cursuridecalificare.ro/cursuri-de-bucatari.php

Din ce în ce mai multe persoane aleg această meserie plină de satisfacții profesionale, căutată pe piața muncii atât în România cât și în străinătate, iar opțiunea principală pentru a urma un curs de bucătar este Centrul de Formare Profesională Eurodeal.

La acest centru a avut loc astăzi încă un examen pentru această frumoasă meserie, iar participanții s-au prezentat cu preparate care au fost evaluate de către o comisie din partea Ministerului Muncii, majoritatea având note foarte bune!

Avantajele celor care urmează un curs de calificare la centrul Eurodeal sunt următoarele:

  • calificarea obținută poate fi folosită în țară sau în străinătate,
  • practica se realizează în restaurante sau hoteluri de renume, unde pot învăța această meserie,
  • de cele mai multe ori practicanții se aleg cu un loc de muncă acolo unde sunt trimiși în practică,
  • teoria este ținută de către profesioniști în domeniu și au parte de cele mai bune sfaturi și îndrumări.

Aceste cursuri au o durată de 20 de săptămâni, durată stabilită prin lege pentru aceste programe autorizate, iar pe parcursul cursului de bucătar teoria se alternează cu practica, oferind timp tuturor celor interesați să învețe această meserie.

Pentru cei care doresc să urmeze un curs autorizat de bucătar, pot afla mai multe detalii accesând: https://cursuridecalificare.ro/cursuri-de-bucatari.php

Felicitări absolvenților și mult succes următorilor cursanți!

Poze realizate în timpul examenului puteți vedea pe Facebook!