Când viața te trânteşte la pământ, ridică-te, scutură-te și mergi mai departe! Muncește pentru sănătatea ta, regăsește-ți încrederea în tine, iubește-te mai mult și fii fericit! Nu contează vârsta, nu contează greutatea, nu contează problemele pe care crezi că le ai!

 De cele mai multe ori ne dăm seama că am pierdut zeci de ani alergând după himere și am uitat de noi, de sufletul și de corpul nostru, realizăm că anii au trecut, că suntem plin de vicii, obosiți, bolnavi și triști… Nu putem da timpul înapoi și ne împăcăm cu soarta din comoditate, gândind că suntem prea bătrâni și prea grași,  că avem prea multe pe cap ca să ne mișcăm din canapea pentru alte activități decât serviciul și treburile casnice. Ne cuprinde și ne macină depresia, muncim până uităm de noi, dormim ca să uitam de noi, trăim o  permanentă nemulțumire care ne omoară pe dinăuntru…. Așteptăm un concediu sau două pe an care trec ca și cum nu ar fi fost, și ciudat, atunci când ar trebui să ne relaxăm, ne umplem de invidie când zărim siluete atletice și fericire neprefăcută, nu cum e a noastră …

Te regăsești în descriere? Trezește-te! Niciodată nu este prea târziu să schimbi ceva, să te iubești și să ai grijă de tine!

Sunt Cristian Ciurea, 43 de ani, fost obez, și povestea de sus este și povestea mea…  Acum trei ani am îndrăznit și m-am apucat de sport, am evoluat fizic cu pași mici dar siguri, m-am întărit psihic iar viața mea s-a schimbat! Sala de fitness s-a dovedit a fi o oază de relaxare pentru mine iar sportul a devenit pasiune și nevoie deopotrivă, senzația pe care o dau endorfinele eliberate în corp după efort fiind inegalabilă! Este un drog al fericirii, este sănătate, este terapie pentru trup și suflet, îți restabilește  încrederea în forțele proprii și te face să treci ușor peste toate așa zisele greutăți cotidiene. Fitnessul și adoptarea unui stil de viață sănătos, fără a renunța la micile plăceri ale vieții, dar fără abuzuri, m-au ajutat să slăbesc 40 de kilograme. Simplu!

Mi-am dorit să pot ajuta și alți oameni prin exemplul meu și să învăț mai mult despre sport și am urmat un curs de instructor fitness autorizat, motiv pentru care m-am înscris la cursurile Asociației Succes în Educație și Sport, obținând atestat de instructor fitness cu calificative foarte bune.

Îndrăznește! Poți! O să îți placă! Câștigi sănătate și optimism!

Dacă doriți sa vă antrenez și să beneficiați de experienta mea, vă aștept pe pagina mea de Facebook!