NoName Cafe Diham

No Name Cafe este o cafenea din București aflată în zona Diham. Prima impresie facută specialiștilor Observatorului Culinar a fost una pozitivă, încă din primele clipe în care au intrat în local.

No Name este un loc potrivit unde poți mânca prânzul, poți avea o întâlnire sau pur și simplu vrei momentul tău de liniște, mâncând un preparat bun și delicios. No Name este aranjat elegant, cu bun gust, aerul general fiind unul plăcut iar atmosfera este relaxantă. De asemenea etajul poate fi închiriat pentru diverse evenimente – petreceri, aniversări, cununii și nu numai!

Trei elemente principale dovedesc profesionalismul, unitatea are autorizatie de functionare, majoritatea personalului care își desfășoară activitatea este calificat și toți care aprovizionează, lucrează sau distribuie produse alimentare au un curs de noțiuni fundamentale de igienă.

În cadrul unei vizite anonime din partea specialiștilor Obsrevatorului Culinar au fost urmărite și evaluate următoarele criterii:

  • Modul de preluare a comenzilor: a fost realizat cu profesionalism, ospătarii fiind atenți la detalii și politicoși.
  • Rapiditatea și modul servire: servirea a fost făcută respectându-se regulile de bază (ordinea în care au fost servite persoanele la masă, cum au fost așezate produsele) totul într-un timp bun.
  • Amabilitatea personalului: atât personalul cât și conducerea era mereu cu zambetul pe buze, facând pe cei din jur să se simtă bine,
  • Prospețimea preparatelor: chiar dacă numele te face să te gândești la o cafenea, No Name este mai mult de atât, având produse culinare de baza în preferințele clienților. Pizza No Name, salata Caesar dar și burgerul de vită au fost comandate și se vede că aprovizionarea se face periodic cu ingrediente de calitate și proaspete.
  • Raportul calitate/preț: verdictul nostru? Greu de de găsit ceva mai avantajos în această zona, produsele comandate au fost de calitate iar nota de plată a fost mai mult decât rezonabilă, mai jos o să afisăm prețurile practicate de această unitate pentru a vă putea convinge.
  • Părerile clienților din locația respectivă: raportându-ne la pagina de Facebook observăm 4,1 din 5 stele din 77 de recenzii, notele acordate de clienți fiind foarte bune.

 

Verdictul nostru: recomandăm și acordăm 5 stele pentru amabilitate și raport calitate-preț!

 

Mai jos puteți observa o parte din produsele pe care le puteți comanda în acest local:

 

Pentru a afla informații despre No Name Cafe puteți accesa pagina de Facebook.