Situat în Pantelimon, pe Sos. Cernica 53, Restaurantul La Traditia oferă o experiență culinară autentică, care îmbină preparatele tradiționale cu un ambient modern și primitoare.

Cu o locație spațioasă și elegantă, restaurantul poate găzdui diverse tipuri de evenimente, de la o cină romantică la o petrecere de nuntă sau botez. Meniul a la carte oferă o varietate bogată de preparate delicioase, pregătite cu ingrediente proaspete și de calitate, care satisfac gusturile celor mai exigenti oaspeți. De la aperitive și salate la preparate gătite la tigaie sau la grătar, până la deserturi, meniul este o selecție impresionantă de opțiuni care atrage cu siguranță papilele gustative.

Dar Restaurantul La Traditia oferă și servicii de catering pentru evenimente speciale, cum ar fi nunți, botezuri, petreceri onomastice și parastase. Echipa profesionistă de bucătari și ospătari este pregătită să ofere servicii de calitate și să pregătească meniuri personalizate pentru a face din evenimentul dvs. unul memorabil.

Sala de evenimente este decorată cu gust și stil, potrivită pentru orice ocazie. Putem găzdui evenimente cu un număr variat de invitați, oferind servicii complete de organizare a evenimentelor, inclusiv sonorizare, iluminare și decor floral. Grătarul și terasa sunt locuri ideale pentru a petrece timpul în aer liber, bucurându-se de preparatele gustoase și de o atmosferă relaxantă.

În plus, restaurantul oferă și servicii de livrare, pentru a vă putea bucura de preparatele noastre delicioase și acasă.

Personalul restaurantului La Traditia este mereu pregătit să ofere servicii de calitate, pentru a face din fiecare vizită a dvs. o experiență memorabilă. Aici veți găsi nu doar mâncare delicioasă, ci și o atmosferă primitoare și o echipă care vă încântă cu servicii impecabile. În această perioadă incertă, restaurantul nostru respectă toate regulile de igienă și siguranță, astfel încât să vă puteți bucura de experiența culinară în siguranță.

https://latraditia.ro/

Adresa – Sos Cernica 53, Pantelimon, Ilfov

Telefon comenzi – 0720 979 208

Telefon evenimente – 0735 085 506