Din ce in ce mai multe persoane care aud de beneficiile sucului de aronia si despre beneficiile consumului acestor fructe sunt decise sa isi schimbe viata si sa isi imbunatateasca starea de sanatate consumand doar un pahar de suc la zi. Incepand cu planta care nu intra in contact cu chimicalele folosite in agricultura si terminand cu produsul gata ambalat, totul este procesat la cele mai inalte standarde ecologice. Un produs natural, vegan, cu ingrediente exclusiv naturale, fara ingrediente de origine vegetala, sucul de aronia bio isi va dovedi proprietatile curative din prima luna de administrare.

Cum este preparat sucul de aronia si care sunt ingredientele principale?

Sucul de aronia nu contine niciun alt ingredient in afara de fructele de aronia care provin din plantatia ecologica din Charlottenburg, singurul sat rotund din Romania, plantatie care se intinde pe o suprafata de 15 hectare. Aici sunt crescute, ingrijite si recoltate plantele de aronia pentru a produce faimosul suc presat la rece si pentru a-l imbutelia in cele mai bune conditii astfel incat sa ajunga la consumatori proaspat si nealterat.

Ferma de aronia este situata intr-o regiune pitoreasca si totul este cat se poate de natural. Frumusetea locului, aerul curat, pamantul nemodificat de substante nocive, lipsa poluarii din aer sau din apa sunt doar cateva dintre motivele pentru care fructele de aronia se dezvolta in voie si sunt atat de sanatoase. In prezent, satul Charlottenburg atrage turisti din intreaga tara si din intreaga lume, avand o forma neobisnuita, iar localnicii avand o frumusete sufleteasca iesita din comun, care cauta sa duca mai departe mostenirea culturala.

Pentru a comanda sucul de aronia, este suficient ca potentialii clienti sa efectueze o comanda online rapid si simplu. Acestia trebuie doar sa selecteze produsele, sa completeze datele comenzii, sa selecteze metoda de plata si sa astepte livrarea coletului.

Ce beneficii aduce consumul regulat de suc de aronia

Fiind un arbust originar din America de Nord care acum este cultivat si in Europa de Est, avand foarte mare succes si in Romania, aronia face fructe de culoare rosiatica, purpurie sau chiar neagra, care pot fi consumate in stare proaspata, sub forma de suc, ceai, ca si ingredient in alimente.

Sucul de aronia este varianta preferata de catre cei mai multi consumatori. Sucul este foarte bun la gust, poate fi baut simplu, indulcit sau neindulcit, in combinatie cu suc natural de mere, portocale, morcovi sau de alte fructe si legume bogate in vitamine. Se consuma un singur pahar de 100 ml pe zi, dupa masa principala. Efectele se vad in cel mult o luna de consum, atat asupra siluetei, cat si asupra sanatatii inimii, sucul imbunatateste starea de sanatate a persoanelor ce sufera de diabet, chiar si de cancer in formele initiale.

In plus, sucul de fructe de aronia are efecte benefice asupra sanatatii ficatului, combate E.Coli si Stafilococul auriu, imbunatateste circulatia sangelui si intareste arterele, contribuind totodata la obtinerea unui echilibru nutritional.