Când vine vorba de petrecere, nu totul e permis, iar în machiaj, asta s-ar traduce prin faptul că este recomandat să accentuezi doar una dintre zonele feței, chiar dacă vorbim de um machiaj de party. De cele mai multe ori, ne concentrăm pe zona ochilor, unde există mai multe variante de machiaj, combinații infinite de nuanțe și texturi. Recomandarea noastră este să alegi un make-up artist. El îți va cele mai bune sfaturi și te va pune la curent cu cele mai noi tendințe.

Machiajul de nuntă este un cu totul alt lucru față de machiajul de zi cu zi. Și chiar dacă, în general, sunteți destul de priceput când vine vorba de rutină dvs. de zi cu zi, există anumite tehnici, tendințe și abilități pe care artiștii profesionișți de machiaj de nuntă știu să le folosească pentru evenimente importante.

De exemplu, vor ști cum să vă machieze astfel încât machiajul dvs să reziste  timp de multe ore de petrecere (și să plângeți).

Dacă tot ce îți trebuie pentru cea mai importantă zi din viață ta este  să găseșți makeup artistul tău profesionist pentru nuntă acest articol cu siguranță te va ajuta și să-ți economiseșți timpul și să reduci stresul din dimineața nunții tale, merită banii – ai încredere.

Ce pași trebuie să urmezi înainte de un make-up special!

Cu o săptămână înainte de evenimentul tău special, ai grijă de tenul tău: curățare dublă, exfoliere , mască de față hidratant. În fiecare zi până la eveniment, asigurați-vă că curățați, tonifiați și hidratați tenul , astfel încât pielea dvs. să fie în stare perfectă. Făcând aceșți pași mici vă va asigura că machiajul dvs. va avea acea strălucire fină pe care ne-am dorit-o întotdeauna.

 Tipuri de machiaj

Am strâns pentru ține idei de machiaj de party, deloc dificil de realizat, pe care le poți încerca împreună cu make-up artistul tău 😊

Glitter – Extrem de purtat acum este glitter-ul – pe pleoape, sub ochi, pe buze -, deoarece oferă o notă de prețiozitate. Nu trebuie să recurgi decât la culoarea potrivită de glitter și la o formulă adezivă cu care să fixezi minipaietele.

Și în acest sezon intensitatea buzelor rămâne la loc de cinste în ceea ce privește aparițiile pe covorul roșu. Utilizează un ruj mat, roșu-stacojiu, și conferă-i un strop de grație prin trasarea unei linii nude sau albe pe conjunctivă.

Dacă ești adepta evidențierii privirii, cel mai hot trend în prezent pune accentul pe folosirea liner-ului. Pentru un party cu prietenii, alege să-ți subliniezi pleoapele inferioare cu un ton electric sau cu negru, pentru un look rebel.

Dacă ai nevoie în curând de make-up artist recomandarea noastră este Make-up artist Cătălina Petre. Cu o experiență de mai bine de 4 ani, îți oferă un make-up profesionist pentru orice ocazie specială din viață ta: party, nuntă, revelion, etc. sau cursuri de automachiaj. Oferă următoarele servicii de machiaj profesional:

  • machiaj de zi
  • machiaj de seară
  • machiaj de ocazie
  • machiaj de mireasă
  • machiaj pentru ședințe foto, videoclipuri, tv
  • machiaj fashion show
  • cursuri de automachiaj
  • stilizare sprâncene
  • aplicare gene false

Este mereu la curent cu cele mai noi tendințe, tehnici și produse iar scopul ei este de a oferi un serviciu de machiaj personalizat în funcție de trăsături  și de a garanta un rezultat de calitate.

Cătălina folosește produse profesionale sterilizate, de cea mai bună calitate precum: M.A.C. Cosmetics, Make Up For Ever, Estée Lauder, Urban Decay, Chanel, Dior, Inglot, etc.

O puteți găsi pe Cătălina aici: https://www.facebook.com/CatalinaPetreMakeupArtist/