Deși uneori vinul alb se află în umbra vinului roșu, aromele acestuia nu trebuie ignorate și date la o parte. Vinul alb este la fel de complex precum cel roșu, și este la fel de sofisticat și rafinat. Un vin alb este și el de mai multe feluri, iar de la Class Gifts poți achiziționa pahare de vin de bună calitate.

Pahare de vin alb de la Class Gifts pentru celebrul vin Chardonnay

            Precum vinul roșu, și vinul alb este de mai multe tipuri, însă cel mai celebru dintre ele este vinul franțuzesc Chardonnay. Pentru cunoscători, vinul Chardonnay este prima lor opțiune în materie de vin alb. Calitatea lui o depășește pe-a altora, și din acest motiv trebuie savurat din pahare de calitate.

            Vinul Chardonnay este originar din zona Bourgogne a Franței, o zonă cunoscută pentru multe vinuri faimoase din regiune. Aici sunt produse și vinuri roșii și vinuri albe, vinul Pinot Noir din struguri roșii, și vinul Chardonnay din struguri albi. Ambele sunt vinuri faimoase din această regiune franțuzească, iubite de degustători.

            Deoarece aceste vinuri franțuzești sunt de cea mai bună calitate, este obligatoriu să fie servite și în pahare de lux. La Class Gifts ai parte de pahare vin cristal din care să îți servești vinul Chardonnay sau alt vin alb. Ai nevoie de mai multe motive să achiziționezi pahare cristal Bohemia?

Care este diferența dintre vinul alb și vinul roșu franțuzesc?

            Primul răspuns ar fi, fără îndoială, culoarea. Vinul roșu se face din strugurii roșii, care sunt fermentați cu tot cu coajă. Strugurii albi sunt decojiți înainte de a fi fermentați, pentru a reduce colorarea roșie a vinului. Și bineînțeles, fermentația se întâmplă atunci când zahărul din struguri se transformă în alcool.

            Chiar dacă vinul roșu este cu mult mai mediatizat și mult mai cunoscut, vinul alb este un vin mai special. Albul, până la urmă, simbolizează eleganță și puritate, inocență și bunătate. Plus, vinul alb este servit la mese speciale, deci este mult mai rafinat decât vinul roșu atât de popular.

            Nu în ultimul rând, față de vinul roșu, vinul alb este mai aromat. De exemplu, vinul Chardonnay poate varia în arome, de la măr și lămâie, până la papaya și ananas! Vinul alb devine astfel un vin rafinat care poate fi combinat cu o varietate de bucate bine alese.

Top 3 motive să cumperi pahare de vin alb de la Class Gifts

            În primul rând, fiecare pahar este destinat pentru o anumită băutură. Ai putea să bei un cognac dintr-un pahar destinat savurării vinului? Un vin bun trebuie băut dintr-un pahar de vin bun, precum paharele de cristal de la Class Gifts. Ai zeci de modele dintre care poți alege!

            În al doilea rând, paharele de vin de la Class Gifts sunt din cristal de Bohemia. Ai rata ocazia să îți savurezi vinul dintr-un pahar frumos din cristal de Bohemia? Avem multe modele pe stoc, și fiecare model este în așa fel făurit încât să se potrivească cu orice preferință ai avea.

            Nu în ultimul rând, paharele noastre de vin se bucură de apreciere din partea clienților. Raportul calitate-preț este bun și accesibil, și ai parte de livrare la timp. Mai ai nevoie și de alte motive să te convingem să apelezi la magazinul nostru pentru a-ți lua un set de pahare?

Pahare de vin alb și vin roșu de la Class Gifts

            Sperăm că ți-a făcut plăcere să citești puțin despre incursiunea noastră în lumea vinurilor franțuzești. Acestea sunt cele mai bune vinuri cotate de pe piață și în fiecare zi continuă să ne încânte papilele gustative. În caz că încă nu ai pahare de vin, te întâmpinăm să vii la noi!

            La Class Gifts te poți bucura de o varietate de pahare de vin, și pentru cel roșu, și pentru cel alb. Toate sunt din cristal de Bohemia, astfel că le poți admira și frumusețea, și să îți savurezi vinul preferat din ele. Și toate acestea la poți găsi la noi.

            Dacă ai citit până acum, ești doar la un pas distanță de la prima ta comandă de la Class Gifts. Îți recomandăm paharele noastre de vin din cristal de Bohemia pentru frumusețea și utilitatea lor. Nu lăsa vinul preferat să te aștepte prea mult și plasează o comandă acum de la Class Gifts!