Zarea extinde Colecţia de vinuri Bella Vita cu sortimentul Prosseco Rosé DOC Millesimato, cea mai importantă inovaţie a acestui an în categorie.

Realizat dintr-un cupaj de struguri Glera (85%) cu Pinot Nero (15%) din podgoriile situate în Nord-Estul Italiei. Prosecco DOC, Colecția Bella Vita, este un prosecco delicat şi vioi, are o culoare seducătoare de un roz pal, un perlaj fin şi o paletă aromatică de fructe proaspete şi zemoase (frăguţe, căpşuni, rodii şi coacăze roșii). Textura este suavă, catifelată, şi gustul remanent (după înghiţire) este lung şi încântător.

ZAREA Prosecco DOC Rosé este încă un motiv pentru a reuni familia în jurul mesei, la cină. Cu farmecul său încântător, dă savoare preparatelor simple, gătite cu suflet și dragoste.

Alături de acest prosecco fin, puteți savura alături antreuri cu icre de somon, bruschete cu ton sau chifteluţe din carne de peşte.

Se potrivește excepțional lângă salate de legume proaspete fel principal, cu piept de pui sau cubulețe de somon, şi crutoane.

La finalul mesei, se asociază bine cu prăjituri negrese, tort Pavlova sau macarons. O adevărată delicatesă, lângă brânzeturi moi şi semi moi, proaspete sau semi maturate: Gorgonzola, Burrata, Ricotta sau Nasal.

ZAREA este o companie cu branduri pentru toate gusturile,pentru toate sărbătorile, mari și mici,
de zi cu zi.

Astăzi, ZAREA are o colecție de branduri de excepție, cuprinzând 20 de branduri din categorii variate de băuturi alcoolice: vin spumant, brandy,  vin liniștit, lichioruri, aperitive, băuturi albe, cidru și sangria.  Brandurile noastre sunt lucrate cu atenție, autentice, relevante, aducând ceva pentru fiecare gust și fiecare sărbătoare, mare sau mică, de zi cu zi. Compania continuă să dezvolte și să achiziționeze noi branduri, pentru a-și păstra locul în mintea consumatorilor.

Articol scris de Panait Gabriela Andreea

  V-a plăcut articolul nostru ?

  Vă așteptăm și pe pagina de Facebook.

Rămâi conectat pentru articole interesante din gastronomie și nu numai!