Știți cum se spune, gusturile nu se discută niciodată! Iată care sunt vinurile care au reușit să impresioneze chiar și pe cei mai mari pasionați.

Știți cum se spune, gusturile nu se discută niciodată! Iată care sunt vinurile care au reușit să impresioneze chiar și pe cei mai mari pasionați.

Există o mulțime de pasionați de vinuri care aleg întotdeauna cele mai rafinate tipuri care să le încânte și cele mai pretențioase papile gustative. Nasul și gustul unora dintre aceștia au cote foarte greu de atins chiar și de către cele mai celebre vinuri din întreaga lume. Podgoriile din întreaga lume fac sacrificii enorme pentru a atrage pasionații pretențioși de vinuri, fiind conștiente de importanța părerii acestora.

Până de curând, unele țări erau renumite pentru vinurile pe care le comercializau, fiind considerate singurele producătoare de vinuri de calitate. Franța și Italia erau considerate printre singurele țări în care vinul produs era cu adevărat gustos, celelalte producătoare fiind excluse din procesul de selecție al unei sticle de vin. Recunoașterea vinurilor din aceste zone nu s-a schimbat, însă au apărut și alte țări care produc vin în cantități la fel de mari.

Poate că încă nu ați aflat acest lucru, însă, în zilele noastre fiecare sticlă de vin are șanse să ajungă în topul preferințelor unui pasionat. Fiecare pahar de vin, indiferent de originea pe care o are, se poate lupta, de la egal la egal, cu marile branduri de vinuri renumite la nivel mondial. Iar șansele pentru ca orice tip de vin să se situeze pe podium sunt extrem de mari.

Ceea ce afirmăm mai sus ar fi fost imposibil de observat astăzi fără încrederea și voința viticultorilor de peste tot. Din ce în ce mai multe sortimente de vin au ajuns pe rafturile magazinelor având șanse egale în procesul de degustare. Multe vinuri noi au ajuns extrem de apreciate, în timp ce unele tipuri au dispărut fără urmă din topul preferințelor.

Vinurile italiene au fost, sunt și vor rămâne unele dintre cele mai apreciate tipuri de vin din întreaga lume. Se pare că trecerea timpului nu a reușit să deterioreze imaginea vinului italienesc, ba mai mult decât atât, a contribuit în mod pozitiv asupra recunoașterii sale. Astfel de vinuri vă oferim și noi! Vino Italia are în propria cramă gusturile irezistibile ale unor vinuri cu specific italienesc, vinuri ce te vor impresiona încă de la prima gustare. Dacă îți dorești să încerci gustul inedit al vinului din Italia, atunci nu ezita să apelezi la produsele disponibile în gama noastră!

Pe vinoitalia.ro găsești vinuri care au reușit să impresioneze chiar și cei mai mari pasionați!

Cabernet Sauvignon – Tunella este un vin produs din soiul de struguri cu același nume și este extrem de apreciat la scară largă. Aroma sa fructată și ușor picantă atinge cote înalte atunci când este gustat. Notele de fructe de pădure și cele de piper negru au reușit să urce acest vin în topul preferințelor degustătorilor noștri. Este un vin roșu sec care oferă un gust moale, structurat și clar.

Moscato Dolce – Riondo este un vin spumant alb, irezistibil. Este ales de către toți iubitorii de vin dulce fiind produs din strugurii cu același nume. Notele sale de caise și piersici îl fac atât de delicios, fiind un vin spumant ușor, ideal pentru servirea alături de deserturi cremoase.

Redentore Merlot – De Stefani este un alt vin care a cucerit papilele gustative pretențioase datorită aromelor sale intense de zmeură, violete și cireșe. Este o băutură extrem de fină, ideală pentru preparatele culinare pe bază de porc și vită. Este un vin roșu sec, fără sulfiți adăugați care se poate savura și alături de un platou de brânzeturi. Redentore Merlot este un vin cu adevărat impresionant.

Vino Italia îți oferă o gamă foarte largă de vinuri rafinate, recunoscute pentru calitățile lor, vinuri ce au atras cele mai pretențioase gusturi. Dacă ești convins că vrei să guști unul dintre vinurile noastre, nu ezita să ne soliciți ajutorul! Te vom îndruma spre cea mai potrivită alegere!