PEFOC este una dintre puținele povești de succes ale unei afaceri 100% românești care, pe parcursul a mai bine de 20 de ani de activitate, a reușit să crească sănătos de la an la an, fără compromisuri sau artificii menite să urmărească profitul cu orice preț. Ghidați după principiul onestității și a transparenței totale în relația cu clientul final, am reușit după atâția ani să ne poziționăm în topul firmelor din industria șemineelor și soluțiilor de încălzire alternativă din România.

Pornind de la Sibiu cu prima soba pe lemne și primul șemineu, după mai bine de două decenii, afacerea s-a extins într-un ritm susținut grație pasiunii, respectului pentru munca onestă, dar și a rețelei proprii de meșteri autorizați care acoperă toate regiunile importante ale țării. 

Unul dintre primele aspecte cu care am încercat mereu să ne diferențiem în raport cu concurența este reprezentat de profesionalismul și devotamentul echipei noastre. Atât cei care montează șemineul, dând dovadă unei precizii nemțești când vine vorba de construirea lui propriu-zisă, cât și personalul care este responsabil cu serviciile de consultanță și suport, sunt oameni impecabil instruiți, atât profesional, cât și uman.

În acest fel, indiferent dacă vrei un șemineu tradițional pe lemne, un semineu electric incorporabil sau o sobă pe peleți, la celălalt capăt al telefonului nu vei da niciodată de un robot cu răspunsuri predefinite, ci de un consultant real, încântat să te ajute cu toate informațiile de care ai nevoie.

Politica mesterilor sibieni se bazează pe respectul față de client prin dezvoltarea unui parteneriat sănătos și onest, de lungă durată. Atât înainte, dar mai ales după achiziționarea șemineului, noi oferim consultanță clientului și suntem dispuși să-i răspundem oricăror întrebări, înainte și după cumpărarea unui produs. În acest fel, relația cu clientul nostru nu se va sfârși o dată cu achiziția propriu-zisă, ci va continua atâta timp cât este nevoie și de fiecare dată când clientul nostru va considera necesar să apeleze la ajutor specializat.

De asemenea, politica de garanție pentru noi este literă de lege. Deși aceste lucruri se întâmplă extrem de rar, când vine vorba despre remedierea eventualelor defecțiuni apărute, echipa PEFOC va interveni în cel mai scurt timp pentru a remedia eventualele probleme fără costuri suplimentare. În plus, transportul este gratuit pentru oricare dintre produsele noastre, iar comanda ajunge la client în maximum 2 zile lucrătoare de la confirmarea acesteia.

Ultimul, dar nu cel din urmă aspect, prin care încercăm să ne separăm de concurența directă, se referă la faptul că noi colaborăm cu liderii mondiali în materie de șeminee din Europa și SUA iar pentru a fi conectați în permanență la noutățile pieței, ne consultăm cu cei mai buni profesioniști din domeniu. De asemenea, suntem prezenți la expoziții și evenimente prin care încercăm să ne facem mai ușor cunoscute serviciile și produsele noastre calitative, clienților interesați de universul fascinant al încălzirii neconvenționale. Ai întrebări sau îți dorești consultanță în privința alegerii șemineului potrivit? Nimic mai simplu! Magazinul online www.pefoc.ro este locul în care vei primi toate răspunsurile și informațiile, întâmpinându-te cu o gamă variată de produse, începând de la coșuri de fum, focare, șeminee, soluții decorative de biosemineu,  sobe și toate accesorile necesare pentru asigurarea căldurii și bun