Trezește admirație invitaților tăi printr-o amenajare cu stil și eleganță a apartamentului de la bloc fără să cheltuiești sume exorbitante de bani. Echipa de meșteri PEFOC cu cei peste 20 de ani de activitate în domeniul soluțiilor termice alternative din România, ne propun o gamă accesibilă de șeminee decorative.

Începând de la modelele de semineu electric, șeminee decorative care funcționează cu biocombustibil (bioetanol) și până la șemineele mobile de interior și exterior, pentru curte, terasă sau grădină, îți vei da seama că decorarea locuinței tale se poate face cu foarte mult bun gust și fără să investești sume mari de bani.

Șemineul electric, deși mult mai ieftin decât un șemineu clasic pe lemne, va reuși să vă ofere acel plus de căldură de care aveți nevoie. Stilul inconfundabil și liniile estetice inedite sunt prezente datorită finisajelor cu furnir de calitate superioară și a diversității de culori, tipare și modele, perfect personalizabile în funcție de preferințele fiecăruia dintre voi.

Odată montat, șemineul electric va deveni actorul principal din încăpere, înnobilând spațiul cu o atmosferă intimă și primitoare, atât pentru tine cât și pentru familie, prietenii dragi sau persoana iubită. În plus, modelul electric poate fi folosit și fără funcția de încălzire, contribuind la crearea unei atmosfere magice prin jocul de lumină al flăcărilor virtuale, și în serile calde de vară.

Acest tip de șemineu fals, spre deosebire de un semineu sau o soba pe lemne, nu necesită prezența unui coș de fum, putând fi montat extrem de rapid și facil, pe rigips, în zidărie, lipit direct pe perete, la casă sau apartament, pentru a adăuga o notă autentică și un aspect inedit căminului tău. Grație design-ului compact al cărui scop este economia de spațiu, șemineele electrice decorative se vor potrivi perfect în camera de zi, în birou sau în dormitor.

Șemineele electrice sunt disponibile pentru toate gusturile, clientul putând să aleagă dintr-o paletă vastă de modele, cu variațiuni aproape inepuizabile în ceea ce privește dimensiunile, culorile (alb, gri, imitație stejar, nuc s.a.) și stilul (clasic, modern, elegant). Grație designului compact, al asamblării facile și al greutății extrem de reduse, acestea pot fi mutate dintr-o cameră în alta, simplu și fără efort.

Pentru mai multe detalii și intrarea în contact cu unul dintre asistenți, site-ul oficial pefoc.ro vă întâmpină cu cele mai utile informații, dar și cu toate modelele de semineu decorativ (electrice sau cu bioetanol) care surprind prin diferitele lor forme și prin modul în care pot fi îmbrăcate sau stilizate, astfel încât locuința ta, să devină cu adevărat “acasă”!

Iar dacă locuiești la casă și ai la dispoziție un spațiu exterior potrivit pentru festinuri delicioase în aer liber sau pur și simplu ești fanul evadărilor la iarbă verde, din magazinul online www.pefoc.ro poți comanda și o gamă intreagă de grătare la un preț special.

Din oferta destinată iubitorilor preparatelor gătite la grill, poți alege la prețuri pentru fiecare buzunar, grătare premium sau economice cu ajutorul cărora, vei putea să-ți surprinzi familia și prietenii cu aromele bogate ale cărnii suculente care marchează cu momente fericite, mesele îmbelșugate de acasă!